skip to Main Content

POLITIKA PRIVATNOSTI

Društvo sa ograničenom odgovornošću „RAPID KIDS“, ekskluzivni je distributer DEVAR proizvoda u Srbiji. Obavezuje se na privatnost vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhu kupovine na našem web sajtu. Rapid Kids čuva privatnost svih posetilaca ovog internet sajta.

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru. Mogu im pristupiti naši saradnici, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovom pravilniku ili druge svrhe za koje ste Vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama.

Naš internet sajt može sadržati linkove za druge internet sajtove koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti.

Internet sajt i sav materijal na ovom internet sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo Devar-a i Rapid Kids-a. Na internet sajtu postavljeni su uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa internet sajta pripadaju Devar-u i Rapid Kids-u. Osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuzimati niti koristiti sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite sadržaj sa internet sajta, to činite na sopstveni rizik.

Back To Top
×Close search
Search