skip to Main Content

USLOVI KORIŠĆENJA

Kupovinu možete obaviti tako što ćete pisati na zvaničnu e-mail adresu office@devar.rs ili preko društvenih grupa na Facebook i Instagram profilima „Devar Srbija“. Informacije koje dobijamo od Vas mogu uključivati Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona ili e-mail adresu. Od Vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste tražili.

Sve cene na ovom sajtu su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV.

Isporuka na kućnu adresu za narudžbine 3 i više knjiga je besplatna.

Plaćanje se vrši isključivo pouzećem.

Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije proizvoda na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi proizvodi prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne moraju biti dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Mobilni uređaji sa naših fotografija nisu deo naše ponude. Ne garantujemo rad aplikacije na svakom uređaju. Ukoliko imate problem sa radom aplikacije molimo Vas pišite na e-mail adresu help@devarbooks.com

Ukoliko imate primedbe na isporuku, nedoumicu ili pitanje kontaktirajte nas putem telefona, e-mail adrese istaknute na sajtu, kao i preko zvaničnih profila na društvenim mrežama (Facebook, Instagram).

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Devar nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Back To Top
×Close search
Search